Hets mot folkgrupp

Vår färd mot ett färdigt projekt på Norrköpings kulturnatt har haft sina toppar och dalar. Vi klurade ut en helt fantastiskt idé som faktiskt skulle vara genomförbar på bara 2,5 veckor. Men måndagens handledning tvingade oss att lämna vår ursprungliga idé och lägga till andra saker som vi inte riktigt kände oss bekväma med men som den temporära handledaren tyckte skulle ge vårt projekt lite edge. Vi försökte göra hennes idé till vår utan att lyckas. Snabbt bokade vi in ett möte med vår riktiga handledare och igår fick vi träffa honom. Den jesusliknande mannen var verkligen som sänd från himlen. Han tyckte inte att vi skulle göra som måndagens flumtant sagt att vi skulle göra. Han gillade vår grundidé men tillsammans med honom har vi nu spetsat till idén på ett så finurligt sätt. Idén har gått från att vara en tankeställare till att vara direkt provocerande. Vi ska provocera kulturmänniskorna. Lite grann. Vi använder provokation för att locka in folk till vårt projekt, för att sticka ut bland det kulturella överflödet som kommer finnas i Norrköping denna dag.

Men det bästa är att vi kommer finnas online. Du behöver alltså inte ta dig till Norrköpings kulturnatt den 25 september utan om du är nyfiken på  att se vårt projekt behöver du enbart en dator med internetuppkoppling. Najs va?

Jag har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska länka från min blogg till vårt projekt eller inte - tanken är att vi i projektet ska hålla oss så anonyma som möjligt. Men en länk till vårt projekt bör finnas på Kampus Kultürs hemsida. Vårt projekt kommer att hållas öppet 00.00 - 24.00 den 25 september. Mer info kommer nästa vecka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0