Handledaren from hell?

Första handledningen inför kulturnatten den 25e september (KOM OCH TITTA!) är avklarad. Men det var med nöd och näppe som handledaren fick slippa ut från rummet i ett stycke. Maken till irriterande människa har jag aldrig varit med om. Som tur är, är hon inte vår riktiga handledare, men vår riktiga handledare kunde av okänd anledning inte komma idag och därför fick vi dras med detta flummonster.

Efter 5 minuter satt jag och blängde på henne med armarna i kors och vägrade nästan svara på hennes dumma frågor och Emma satt och borrade in naglarna i mitt vänstra lår för att visa sin frustration. Abel suckade lite uppgivet och Maria satt tyst. Handledaren tyckte att det var något som saknades för att göra vårt projekt knivskarpt. Det var en bra idé men lite edge och lite mening med det hela saknades enligt henne. ENLIGT HENNE. Så vi ägnade en halvtimme åt att försöka förklara oss och försöka få henne att förstå oss och vårt perspektiv på det hela. Men nej, fortfarande ingen mening med projektet. Samtidigt som hon sitter och kritiserar vår brist på mening med projektet ger hon oss inget konstruktivt utan ställer hela tiden samma fråga fast med olika ord: vad är meningen med projektet? Vad har vi för syfte? Vad vill vi väcka för tankar? Vad vill vi säga? Och vi förklarar för henne vad det är vi vill säga. Men vårt budskap går inte fram och samma frågor fortsätter hagla över oss.

Efter 40 minuter i ett litet rum med flummonstret har vi nu spetsat till vårt projekt och gjort det hela ännu lite mer briljant. Är du nyfiken? Kom till Norrköping den 25e september och sök upp oss eller våra lappar. Projektet går under namnet "Publicera eller inte publicera?"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0