Ännu en djupdykning ner i Harlequinromanens värld

Det var ju en sådan där dubbelroman som jag köpte - två böcker i en - så med en liten litterär paus med ett utdrag ur Jane Eyre återvände jag till den andra boken. Mindre tantsnusk men jag måste säga att det var en riktigt fantasifull handling.

Michael och Phoebe dör i en bilolycka. Kvar blir deras tre månader gamla baby. Grace som är Phoebes syster stannar och tar hand om babyn för hon var ju barnets surrogatmamma. Fast vad ingen utom Grace och Phoebe vet så var det Graces ägg, så egentligen är Grace barnets riktiga mamma. Så kommer Michaels bror Josh hem. Josh och Grace har haft ihop det för 10 år sedan, och sedan dess har Grace levt i celibat. Båda tror att den andre inte tycker om de längre så de går där och tänker tillbaka på deras heta natt var för sig utan att säga något.
I testamentet visar det sig att Michael har skrivit att Josh ska vara babyns förmyndare. Grace blir förtvivlad över att hon kanske kommer mista sitt barn. Josh vill inte ge Grace rätten till barnet utan han vill vara delaktig det visar sig då att det heller inte var Michaels spermier utan Joshs.  Hur ska de göra nu? De har ju varit osams i 10 år...
Spännande intrig.
Anyway, det hela slutar med att de gifter sig och lever lyckliga i alla sina dagar och Grace kan sluta med sitt celibat och Josh får kvinnan som han alltid drömt om.

Så där ja. Nu har jag läst två Harlequinromaner och det får faktiskt räcka för en hel livstid.

Kommentarer
Postat av: Myaraq

Herregud vilket dravel!!

2010-05-06 @ 13:41:07
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0